Over FAIRYARNS

Fairyarns staat voor eerlijke haak- en breigarens waarvan de productie plaatsvindt in Europa of andere delen van de wereld, maar met een fairtrade kenmerk. Daarbij richten onze merken zich hoofdzakelijk op garens van natuurlijke materialen met daarin unieke en onderscheidende eigenschappen.  U kunt hierbij denken aan de volgende aspecten : recycling, het gebruik van natuurlijk materialen voor het verfproces, diervriendelijkheid, milieuvriendelijkheid, duurzaamheid, innovatieve verfprocessen met als resultaat hoogwaardige producten met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Op deze website vindt je dus vooral veel inspiratie voor projecten, patronen, garens en magazines op het gebied van haken, breien en meer handwerkvormen! Ook vindt je een overzicht van alle verkooppunten waar je de garens aan kunt schaffen om zelf aan de slag te kunnen gaan! 

Achter FAIRYARNS

Fairyarns is een initiatief van BN Agenturen. Een agentschap dat wordt gerund door Bert Noorderijk en in Nederland al jaren de merken Fonty, Lamana, Mohair by Canard en Novita vertegenwoordigt. Vanaf 01-01-2023 heeft Fairyarns ook het exclusieve agentschap voor de Benelux voor het merk Mohair by Canard.

Met alle mogelijkheden en veranderingen in de huidige handwerkwereld, ontstond de behoefte naar een consumentenplatform; een bron van inspiratie als ondersteuning van de producten.  Met dit idee zijn wij enthousiast aan de slag gegaan en zijn zo gekomen tot het ontwikkelen van dit platform.

Zelf als winkelier geïnteresseerd om verkooppunt te worden? Neem dan contact op via info@fairyarns.com voor de mogelijkheden.

 

Dealer worden?